Beerse Muziekkwis Nieuwe Stijl!

Door Max Albertus | 9 november 2015 | 0 comments
IMG_4447
De Tiende editie van de Beerse Muziekkwis vindt plaats op zaterdag 28 november om
21.00 uur in Gasterij ‘De Kemphaan’ aan de Willibrordstraat 12 in Middelbeers.
Inloop is vanaf 20.00 uur.

Tijdens de kwis beantwoorden teams van minimaal twee tot maximaal vier deelnemers vragen over muziek in een mix van hedendaags teruglopend tot jaren 60 met en zonder beeld/geluid. De kwis bestaat uit kennisvragen en vragen over muziekfragmenten en beeldmateriaal. De vragen zijn dit jaar weer zodanig opgesteld dat teams met een brede spreiding over de generaties in het voordeel zijn.

Nieuw dit jaar is de pubkwis-opzet: iedereen die op de avond aanwezig is en een poging wil wagen,kan meespelen. Ieder team kan in de eerste 5 ronden meespelen, maar mag ook minder rondes spelen.

De pubkwis-rondes bestaan uit 10 vragen; de antwoorden worden na 10 vragen opgehaald, daarna besproken en uiteindelijk gecontroleerd door de vakjury. Ieder team kan daarmee uiteindelijk maximaal 50 vragen beantwoorden. 

De vijf teams met de meeste goed beantwoorde vragen spelen daarna de feitelijke muziekkwis. In een afvalrace maken ze uit wie er met de eer gaat strijken aan het einde van de avond. De finale staat gepland rond 23.30 uur. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen beschikbaar.

Wie wil deelnemen kan zich aanmelden via:

https://docs.google.com/forms/d/1MLsXLsbKuQOBFxfU0hGLe8NRy11w_Ntd79JUg7smpGM/viewform

Als je je als individu aanmeldt, zorgt de organisatie ervoor dat je ingedeeld wordt in een team. Deelname aan en bijwonen van de kwis is gratis.

 

Laat een reactie achter

Uw reactie plaatsen