Filmavond vrijdag 11 december

Door Max Albertus | 5 december 2015 | 0 comments

Moscou

In de koude wintermaanden heeft Gasterij De Kemphaan drie filmavonden om even een avondje uit te zijn dicht bij huis. Op vrijdagavond 11 december 2015, vrijdagavond 8 januari 2016 en vrijdagavond 11 maart 2016 worden drie prachtige films vertoond op grootscherm die korte tijd geleden nog in de bioscoop te zien waren Alle avonden starten om 20.30 uur.


Zo wordt op vrijdag 11 december de  omgetoverd tot een gezellige bioscoop met de vertoning op groot scherm van de speelfilm  ‘Aanrijding in Moscou’.

Aanrijding in Moscou is een Belgische film van Christophe Van Rompaey uit 2008, naar een scenario van Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs. Moscou een volkswijk in Gent . Matty (41) rijdt tegen een truck aan. Uit de cabine komt Johnny (29) geklauterd. Hij is boos om de deuk in zijn bumper en foetert Matty uit. Maar Matty laat zich niet doen en zet Johnny met een paar raak gekozen bewoordingen op zijn plaats. De truckchauffeur is helemaal onder de indruk.Matty komt van haar emoties bij in een warm bad. Het is haar oudste dochter Vera (16) die de telefoon komt brengen. Aan de lijn hangt Johnny die zich excuseert. Maar Matty moet zijn excuses niet. Hij mag naar de maan lopen! Enkele dagen later staat Johnny voor de deur. Hij weet Matty’s ingedeukte koffer op één, twee, drie te herstellen. Voor de verbaasde ogen van Matty’s kinderen slaan de vonken over tussen Matty en de veel jongere Johnny.

Tot vrijdag 11 december De film start om 20.30 uur. Entree is gratis!

Laat een reactie achter

Uw reactie plaatsen