MOSSEL- EN SPARERIBS AVOND

Vrijdag 29 september organiseren we weer een mossel- spareribs avond. Aanvang 19.30 uur.

 

We serveren deze avond een mosterd mosselsoepje met een mossel chorizospiesje, Italiaanse-, Franse en Marokkaanse mosselen met bijpassende sausjes en brood.

Voor de niet mossel liefhebbers serveren we een mosterdsoepje met ham en een gehaktspiesje, spareribs in een zoete- en pittige marinade. Dit eveneens met bijpassende sausjes en brood.

Aanmelden kan tot en met woensdag 27 september.

Kosten zijn € 22,50 per persoon

 


TERRASCONCERT

Zondag 3 september is het weer zo ver. De vakanties zijn zo'n beetje voorbij en de laatste jaren is het een goed gebruik om elkaar de vakantie anekdotes te vertellen onder het genot van een drankje en sfeervolle muziek.

Start om 15.00 uur en entree = gratis

Dit jaar zijn dat de Rinus vd Boomen Bigband.

EN

T-man & miss Ella. Zij maken jump & swing muziek de jaren 50. Kijk op www.tmenmissella.nl

Komt allen zondag 3 september om samen een sfeervolle en gezellige middag op het terras te maken.

 


PeerPop 2017

Zondag 14 mei om 14.00 uur start bij Gasterij De Kemphaan. De 4de editie PeerPop. Het recept is bekend. Genieten van afwisselende bands onder het genot van enkele mooie lentebockjes of gwoon pils. Dit alles voor Beers in de Bres

Entree is € 10,00 inclusief speciaal proefglas. Er wordt betaald met muntjes die bij de entree te koop zijn.


2de BEERSE BIERLOOP

Ja-ja, na de 1ste Beerse Bierloop in 2016 volgt nu de 2de Beerse Bierloop op 2de Paasdag 2017. De gezamenlijke Beerse Horeca laat u in 2 rondes genieten van 8 proefbiertjes met 8 hapjes.

Start 14.30 bij Gasterij De Kemphaan. Rond 18.30 afsluiting bij Gasterij De Kemphaan met alle biergenieters en de Beerse Kastelijns. Dit alles wordt opgeluisterd met een humorvolle act.

Inschrijven voor 13 april bij de Beerse Horeca. Kosten € 25,--


OGHAM SCHOTSE FOLKMUZIEK

Op zondag 9 april, aanvang 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur) doet de Keltische folkgroep Ogham uit Goirle de Beerzen aan met een speciaal optreden in Gasterij De Kemphaan.

Speciaal, omdat de groep afwisselend en samen speelt met leerlingen van saxofoondocente Hanneke Coolen-Colsters.

Ogham staat voor Keltische harp, tin whistles én om de ervaring compleet de maken zelfs een doedelzak! De saxofoons worden bespeeld door leerlingen van docente Hanneke, die de muziek zo heeft gearrangeerd dat zowel beginners als gevorderden mee kunnen spelen. Voor haar leerlingen is het alvast een geweldige ervaring om met een professionele band als Ogham te mogen spelen.

Waan je een middag in een Schotse pub met live muziek, gespeeld door jong en oud!

De entree is gratis.